Biljävel

Okej detta är så seriöst INTE min dag. Allt går emot mig idag! :-( Hatar såna här dagar, vill bara krypa ner i sängen igen och gömma mig. Tårarna sprutar konstant hela tiden och inget går min väg! :-(

Satte mig i bilen för att åka och hämta Thilda och Ludwig på dagis och vad händer??
Jo biljävlen starta inte. Är totalt omöjligt att få igång den.
Hatar bilar och alla bekymmer som det medför. Jag kan verkligen INGET om bilar.
Så hur fan ska jag lösa det???

Ringer pappa ihop om att få några tips men är ju inte lätt för han att säga vad som behövs göras över telefon, han prtade nåt om fördelarlocket eller något sånt... löät som rena grekiskan i mina öron och så lät det dessutom dyrt. SUCK!

Så nu sitter jag här och klockan är 11,53. barnen skulle hämtats på dagis 11,30, men hur löser man det utan bil när man har 6 km till dagis?
Fick helt enkelt ringa och förklara läget och be så hemskt mycket om ursäkt och som tur var så vart de inte sura på dagis. Så nu är Frans på väg hem från jobbet på sin lunch för att hämta ungarna och köra hem dom.

Nästa problem är att jag skulle hämta upp farmor i Mjölby när hon kom med bussen nu vid 11,45. Vilket jag nartuligvis hellre inte kan pga bilaset.
Så nu blir hon strandad på stationen tills Frans kommer och hämtar henne. Pinsamt värre när man lovat att hämta någon och sen inte dyker upp.

Hatar, HATAR, hatar bilstrul!!!!!

Så nu måste jag väl börja leta efter nån bilverkstad som kan kolla på bilen för vi måste ju ha volvon på lördag när vi flyttar. För det är vår enda bil med dragkrok, underbart med en massa strul hela tiden. Jag kräks snart på allt som bara ska krångla hela tiden, jag orkar inte!!!!!!!


Måndag

Nu är Thilda och Ludwig på dagis en liten stund. William sover gott och snarkar som bara den! :-)
Jag borde nog egentligen gör en massa nytta men orkar inte, har röjt av här hemma, starta en tvätt och satt på diskmaskinen det får allt räcka för stunden. Fastade ju vid datorn som vanligt! 

Idag har vi inga större planer, vi ska hämta upp farmor i Mjölby sen när hon kommer med bussen.
Hon ska bo hemma hos Linda en vecka nu så då ska jag agera privat taxi! :-)
Tänkte jag skulle försöka övertala henne att stanna ens tund här först inan jag kör henne till Linköping så får jag lite sällskap idag!

För Frans jobbar till 17 idag så han är nog inte hemma förens runt 18 om han nu inte skulle iväg och kolla på nåt han hittade på blocket igår. Vi får väl se när han dyker upp.

Längtar som en tok till på torsdag när vi skriver papprena på huset! Världens bästa farmor har lovat att ta alla tre barnen så det var smidigt fixat! :-)

För övrigt så bjuder veckan på föräldarmöte på Thildas avdelning på tisdag kväll, då ställer söta Linda upp som barnvakt... underbara människa. :-)
Sen på tisdags kvällen kommer nog Madde och Pierre hit och sover över. För astidigt på onsdag morgonen beger vi oss mot ULLARED.
Det blir jag, Matilda, Madde och Pierre som åker...! *Längtar*.

Frans ska vara pappaledig den dagen och han har lovat ungarna en tripp till Busfabriken och jag har fixa så han kan lämna av William hos farmor. Frågan är bara hur jag ska klara mig utan William en heldag??? Kommer bli tokig!!!

Fredag, lördag och söndag är det flytt och städning som gäller. Så då har vi allt saker att göra.
Farmor och farfar ska ha hand om barnen hela helgen, så underbart snällt! :-)

Thilda ska på kalas till sin dagis kompis Emma på söndag också och så vill jag SÅÅÅÅÅ gärna åka på den stora bytardagen i Skänningen, får se om jag lyckas övertala Frans om att jag ska få åka dit. Även om vi inte behöver några barnkläder så vill jag endå titta. Kan ju hitta värsta fynden lixom! :-)


Söndag

Vart nästan förvånad när jag slog upp ögonen och insåg att klockan redan var 08,00. Alla mina 3 barn sov till 08,00, när hände de senast lixom???
Hanna, Eric och Lova höll redan på att duka fram frukosten när vi vaknade till liv. Lova såg allt lite fundersam ut när det var några som hade ockuperat hennes vardagsrum! Hon stod länge och väl och kikade in i vardagsrummet! Så sött! :-)

                          
Thilda matar lillebror.           Hanna får hjälp av 3 småttingar när hon lagar mat.

                        
Sagostund med faster och Lova.           Lova spanar in vem som lagt beslag på hennes mamma.

                        
Underbart söta lilla LOVA.                   Eric försöker lära Thilda en massa dumheter. :-)

     
William 4 veckor, hjälp var tar tiden vägen????

Vi tillbringade hela förmiddagen hemma hos Hanna och c/o och begav oss mot Skövde strax efter lunch.

   

   

Vi gjorde ett snabb stopp i Skövde på Maxi-huset för att kolla på vinterstövlar till Thilda och Ludwig men hittade inga som jag gillade! :-(

Tog en fika/matar paus i Karlsborg också, alltid bra att ha lite små pauser ut med vägen! :-)

Vi var hemma igen runt 19, så kvällen vart väldigt lugn. Ludwig somnade i bilen och vi lyckades bära in honom utan att han vaknade. Thilda där emot sov också en stund i bilen och vaknade till och blev pigg när vi kom hem, men efter lite mys i soffan så la även hon igen de små blå.
William däremot hade rejällt ont i magen en bra stund, stackars liten. Spänner sig så han blir som en ostbåge... dumma mage att göra ont! :-(

Lördag

Har varit en väldigt händelserik helg. Tillbringade ju som sagt fredagen i Karlsborg.

     
 
Syskonmys i Karlsborg! :-)

Vi var kvar i Karlsborg till strax efter lunch på lördagen då vi fortsatte resan mot Broddetorp.

Väl framme i Broddetorp hos Hanna, Eric och Lova så var det fullt hus hela eftermiddagen. Det var många som tog tillfället i akt och kom och kikade lite på lilleman. Super kul att alla kunde samlas på ett och samma ställe! :-)

   

   

   

Thilda och ludwig busade med kusinerna så det stod härliga till. Underbart att se att de kan leka så himla bra ihop!

   

   

Kvällen blev sedan något lugnare, vi käkade taccos och hade det gott! Thilda och Ludwig var ordentligt trötta efter en heldag med bus och lek. :-)

   
Syskonen Johanssons något annorlunda sovstil!

Fredags mys hela dagen!

I fredags var Anki här en sväng på förmiddagen och hälsade på. Super trevligt som alltid.


William trivdes som fisken i vattnet så länge han fick ligga i Ankis famn! :-)

Thilda och Ludwig var på dagis som vanligt. Hämtade dom vid 11,30 medans Anki agerade barnvakt åt William. Tänk så smidigt det var att hämta barnen ensam, gick hur snabbt som helst! :-)

När Frans kom hem från jobbet så kastade vi oss i bilen och ställde in siktet på Karlsborg. Gjorde ett snabb stop i Motala på vägen. Var framme hos farmor och farfar vid sjutiden. Alla 3 barnen sov i bilen så vart en sen kväll för alla.

Thilda somnade vid 21, Frans vid 21,30, Ludwig vid 22,30, William vid 23,00 och jag kröp ner i sängen strax innan midnatt.

   
mys, mys, mys och mera mys och så lite badande... en fredagskväll i min smak! :-)

Underbart skönt att bli lite bortskämd när man kommer bort.

Farmor fixar och donar med barnen och gav oss sovmorgon... underbart att kunna ligga kvar och dra sig lite!!!!!! (sov enda till 08,00... snacka om sovmorgon va??? men för oss är det SOVMORGON!!!)



Resultatet! :-)



Ja som sagt nu är ÄNTLIGEN tidningsbilden tagen! Toknöjd med resultatet, 3 barn som alla kollar i kameran samtidigt! :-)


BVC besök med William! :-)

Igår var det fullt upp hela dagen. Lämnade Thilda och Ludwig på dagis vid 8,30 sen direkt till BVC med William klockan 08,45.

Allt såg bra ut och han växer som en liten tok både på längden och på brädden! :-) Så mat det finns det helt klart gott om.
Vad hände med mina lilla bebis lixom, tycker INTE om att de växer så himla fort han ska ju vara lite för alltid! :-)

Vågen stannade på 4250 gram och måttbandet lästes av vid 55,5 cm.

Direkt efter BVC-besöket så var det dags att åka tillbaka till dagis för att ha utvecklingssamtal på Thildas avdelning. Allt vara bara bra på dagis och lillfröken sköter sig som hon ska! :-)

Sen fortsatte jag och William vår förmiddag på City Gross och passade på att storhandla medans Thilda och Ludwig fortfarande var kvar på dagis. Gud så smidigt det var att handla med bara ett barn som dessutom sov under hela shoppingrundan! :-) Inget tjat och inget springande efter barn, helt underbart!

Hämtade Thilda och Ludwig vid 11,30 och då var det bara att bege sig hemåt för att fixa lunch och mata lilleman! :-)

När Frans kom hem från jobbet vid 16 tiden så var det bara att kasta oss i bilen för att åka till fotografen i Motala. Så nu ÄNTLIGEN har vi tagit ett kort till tidningen, kortet vart faktiskt jätte fint och William var vaken och glad! Inte illa att lyckas få 3 barn att vara glad och kolla åt samma håll samtidigt! :-)
Det kommer komma en bild i följande tidningar: Corren, Östgötapoasten och Vadstena/Motala tidningen, Västegötabladet samt Falköpings tidningen.
Så håll koll och hojta gärna till när ni ser bilen så jag vet att den kommit med! :-)
Passade även på att beställa några förstoringar på just det fotot så nu är några julklappar fixade, smidigt och bra! :-)

Eftersom barnen var så duktiga och snälla hos fotografen så skämde vi bort dom lite extra och åkte förbi Mac Donalds på vägen hem. Så det fick var sin Happy meal till kvällsmat! Väldigt uppskatta kan jag lova! :-)

Väl hemma igen aå ägnade vi kvällen åt att packa flyttlådor och röja här hemma. Börjar bli väldigt tomt och tråkigt här hemma nu, HATAR att bo i flyttlådor! Blä. blä, blä!!!!


Men nu börjar jag se slutet på det för vi får tillträde till huset på TORSADG så bara 6 dagar kvar tills vi har vårat hus. Får huset tidigare vilket känns jätte skönt.
För det löser väldigt många problem gällande flytten. Dock får vi huset ostädat, känns astrist men var det enda sättet för att få tillträde innan den 1 november så bara att bita i det sura äpplet och städa när vi packar upp alla sakerna! :-/


Huset

Jag det är kanske dags för en liten uppdatering vad gäller huset. Som ni säkert förstått så fick vi INTE tillträde den 15 oktober som vi hade hoppats på. :-(

Så nu lutar det åt att vi får tillträde först den 1 november, vilket inte alls är bra. Vi måste ju lämna våran nuvarande lägenhet den 1 november. Och jag vill inte behöva flytta ut och städa denna lägenheten på samma dag, det går bara inte.

Frans pratade med säljarna i förra vecka och fick då veta att det skulle börja flytta ut från huset igår. Och det hade de nog gjort för när vi åkte förbi igår så såg det helt tömt ut! :-) Men säljarna sa även att de skulle prioretera att få ordning i sin lägenhet till en början, så det skulle nog dröja innan de var klara att lämna huset.
SUCK!!!!!

Men nu hoppas vi på att få tillträde fredagen den 29 oktober. För då skulle vi kunna köra kartonger och små saker på fredags kvällen, möbler på lördagen och ägna söndagen till att städa den här lägenhetn. Men som sagt vi vet fortfarande inte om det är möjligt.

Vi ringde mäklaren idag och frågade hur det blir med allt, när papprena ska skrivas?, när vi ska ha möte på banken? och när vi får nycklen?. Men han kunde inte svara på det utan skulle återkomma under dagen.
Vilket han INTE gjorde!!!!!. Suck pust stön! Så nu får jag väl jaga honom imorgon också... suck! :-(

Usch vill inte ha en massa strul, vill bara att allt ska flyta på och att vi kan få komma iordning nån gång. Jag hatar att leva bland flyttlådor! Även barnen börjar nog tröttna på alla lådor nu, för Thilda sa idag "att det var tråkigt att bo här när man inte får ha sina leksaker längre..." stackars liten! :-(

sjuk! :-(

Idag har inte varit nån rolig dag kan jag lova. Vaknade inatt och mådde inte alls bra, febertermometer visade på över 39 grader feber. :-(
Så idag fick Frans stanna hemma och ta hand om kidsen medans jag kurerade mig... eller det var vart fall det som var planen.

Frans lämnade Thilda och Ludwig på dagis mellan 8,30 - 11,30. Sen åkte han förbi City gross och köpte färskt bröd till frukosten, nice! Dock svårt att äta när man inte kan svälja och inte känner någon smak. :-(

Vart en lugn förmiddag för mig och William, även lilleman hade en släng av feber idag och hade jätte svårt att komma till ro. Stackars liten! :-(

Eftermiddagen har vi ägnat åt att packa här hemma och nu börjar det allt lika något. Thildas rum är nu belamrat med enbart kartonger och möbler som inte används. Skönt att kunna ställa alla saker på ett och samma ställe.
Så nu mera bor Thildisen på Ludwigs rum. :-)

Frans tog med sig William till Linköping medans jag, Thilda och Ludwig fortsatte att städa, packa och röja här hemma. Frans skulle nämligen säga upp sig från sitt jobb på FinORen. Så från och med 1 november så jobbar han enbart på Livskomfort! :-) Ska bli skönt när han bara har en arbetsgivare och kan jobba heltid på ett och samma ställe! :-)

Just nu sover Thilda och Ludwig som små grisar, Frans sitter med William i knät och försöker få honom att somna. Men det verkar inte gå så bra, han vill inte komma till ro. Jag som hade hoppats på ett tidigt sänggående för att samla krafter inför morgondagen... men verkar inte bli så! :-/

Helgen som gick..!

Nu var det måndag igen. Ännu en helg har passerat i ett rasande tempo. Hunnit med en hel del i alla fall.

Lördags förmiddagen gick i ett. Var ju som sagt barnvakt åt Emilia och Alicia. Så det lektes för fullt här hemma, sen duschade alla barnen, sen hjälpte barnen mig att bada William och tillslut så var det dags att klä om alla barnen till finaste kalas kläderna.

   

 

Alicias kalas började klockan 14. Frans fick äran att åka bort med nästan hela barnaskaran medans jag och William tog en uppfriskande promenad bort till Hjortrongränd. Vart ju lixom fullt i bilen! :-)

   

Vi hade en super trevlig eftermiddag hos familjen Johansson/Karlsson. Barnen mumsade tårta och lekte för full både ute och inne. Vi vuxna drack kaffe och åt jätte goda kakor... underbart helt enkelt. Och jag tror nog att presenten var uppskattad, Alicia fick en docka av oss. Hon är precis som Thilda när det gäller dockor... att det kan vara så kul att leka med????

Vi åkte från Linda och c/o vid 17 tiden, då körde jag bara hem Frans, Thilda och Ludwig innan jag och William ställde in kosan mot Linköping. Mött upp mamma på sjukhuset vid 18.
Sen var vi och hälsade på Linda på MAVA i ca två timmar. Hon vart glad när vi kom men det märktes tydligt att hon hade väldigt ont och var kopplad till en hel drös av olika maskiner och grejer.
Men hon fick ju vart fall mysa lite med William och det uppskattade hon verkligen. William lyckades även charma hela personalstyrkan som kom och skulle titta och klämma lite på honom! :-)

Jag och William var hemma igen vid 20,30. Då sov Thilda och Ludwig sen länge och Frans och Calle satt och kollade på hocky. :-)

Söndagen var lika full späckad den. Frans hade en svartputs inbokad klockan 10 och inann dess så körde han mig och barnen till Borensberg. Alltid lika trevligt att våldgärsta hemma hos mamma.
Var ute hela förmiddagen och barnen busade i löven, hoppade, byggde slott, kastade löv och smalade kastanjer.

   

   

   

Sen tog vi en promenad ner till Borensberg för att handla lite gott fika bröd! Så vart allt en uppfriskande promenad på en sådär 7 km.
     

Helt underbart väder så det gäller att passa på. :-)

   

Väl hemma hos mamma igen så kom Madde och Pierre hem så då vart barnen överlyckliga... snacka om att både Madde och Pierre är favoriterna! :-) Vi åt våfflor med grädde och sylt, mums! :-)

Kvällen vart lugn. Vi var hemma igen vid halv sex tiden och då tog vi en riktig myskväll med barnen i soffan. Underbart att krypa upp i soffan med filt och tända ljus! :-)

5-barnsmamma! :-)

Hörseltetstet igår gick som en dans. Allt var precis som det skulle! :-) Kändes dock lite små onödigt att åka enda till Motala för ett besök som tog max 5 minuter, men men bara att göra som farbror doktorn säger!

   
Syskonen Johansson i väntrummet på hörselcentrum i Motala.

Kvällen igår spenderades på Hjortrongränd med mat och grejer! Min underbara Linda är bäst i hela världen! :-)
Jag och Linda hann även med en tripp för att kolla på billiga barnkläder, så vart allt lite fynd till Thildisen! :-)

Idag har det gått i ett. Morgontimmarna ägnades åt städning samt att baka kladdkaka. Sen kom Matilda och Ted på fika och lunch. Även Theo var här en snabbis efter skolan. Underbart med besök och lite hjälp med lilleman. Men denna gång fick Matilda allt lite konkurans när det gällde att hålla William, för Ted satt som klistrad i soffan med William i knät. Så himla gulligt! :-)

   

Matilda och c/o stannade till ca halv tre, sen hann jag inte mer än dammsuga innan Frans kom hem.
Jag och Thilda hämtade Emilia och Alicia på dagis idag och send ess har det varit full fart. Frans var smart nog och smita från allt. Han hängde nämligen med Dennis till Borås för att kolla på en bil och han har inte kommit tillbaka än! :-)

     
Världens finaste skatter! :-)

Jag och alla barnen ( 5 stycken närmare bestämt) har busat, lekt, gjort kullebyttor så jag vart helt yr i huvudet, ätit mat, röjt och städat, duschat och sett på film. En helt underbar kväll helt enkelt. Nu sover alla fem sött i var sin säng och jag börjar också bli bra sliten känner jag! :-)

 
4 av 5 barn redo för sängen! :-)

Imorgon väntar mer bus, har visst lovat kidsen att få måla med fingerfärg... varför gjorde jag det??? Sen blir det kalas hemma hos Alicia! Roligt, roligt! Och kvällen kommer jag tillbringa på US, mindre roligt men vad gör man lixom. :-(

Fick tråkiga nyheter från mamma idag. Syster yster är åter inlagd på sjukhuset. Hon hade fått åka in med ambulans igår kväll efter att ha gjort något väldigt dumt. Så nu får vi se hur länge hon måste ligga kvar där. Tråkigt för henne nu när hon äntligen kommit igång med skolan och så. Och även tråkigt för nu missar hon ju massa mystid med William!
Men jag lovade mamma att jag och William skulle möta upp henne imorgon på sjukhuset så vi kan hälsa på Linda.
Tror att Wiliiam är just den medecinen hon behöver, han kan läka alla sår och får en att må såååå mycket bättre! :-)



MINA fina killar! :-)

Torsdag

Hjälp va veckorna springer iväg, redan torsdag! Snart är helgen här igen.

Idag ska jag och barnen till Motala för att göra hörseletest på William. Kan bli intressant att lyckas hålla alla 3 barnen i schakt inne på sjukhuset! :-)
Sen måste jag även hinna med att handla lite när vi endå är i Motala. :-)

Kvällen blir nog lugn skulle jag tro, Frans jobbar till 17.00 idag om jag inte minns fel så han borde vara hemma runt kl 18!

Imorgon förmiddag kommer Matilda och Ted på fika och lunch, det ska bli super kul! :-)

Sen ska Thilda ha pjamasparty här med bästisarna Emilia och Alicia. Så då blir det nog livat värre.
Då får vi ju helt plötsligt 5 barn som ska duschas, borstas tänder på, tas på pjamas och nattas! Men å andra sidan brukar det inte vara några problem! Barnen leker super bra ihop!

På lördag är det kalas för Alicia så det ska jag och barnen åka på, medans Frans skulle iväg och putsa fönster nånstans ute i skogen! :-)

Bäst att sätta fart nu, snart dags att hämta vilddjuren på dagis och innan dess måste lilleman få lite mat! :-)

Carolines smyckesskrin! :-)

Jag som ALDRIG brukar unna mig själv saker slog på stort och beställde ett halsband från Carolines smyckesskrin. ( http://carolinessmyckeskrin.se/ )

Kunde bara inte mot stå detta halsband när jag såg det! Och idag när det kom med posten så kan jag säga att jag vart mer än nöjd. Så himla fint och billigt!


Dålig bild, jag vet men lyckades inte få nån bra vinkel med kameran! :-(

Fick dessutom med ett par örhängen som matchar det röda hjärtat som sitter i halsbandet! Åh det tackar man ju inte nej till, gratis är gott! :-)

William - min underbara skatt! :-)


Tänk va fort tiden går, William är redan 2 och ½ vecka! Stoppa världen jag hinner inte med! :-(

         

Nu har vi äntligen kommit in i lite rutiner här hemma. Frans jobbar för fullt och jag är hemma med barnen. Thilda och Ludwig går på dagis mellan 8,30 - 11,30 varje dag. Eller vart fall alla dagar som vi inte har annat inplanerat! :-)
Det funkar jätte bra och båda två trivs kanon bra på sina avdelningar!

      

William gör inte mycket mer än äter, sover, bajsar och ligger och filosoferar! :-) Tänk så underbart det måste vara att vara så lite och inte ha några bekymmer alls! :-)
Än så länge fungerar ammningen utan större beskymmer, vilket känns så skönt. Med tanke på att varken Thilda eller Ludwig tog brösten så känns det dunder smidigt att alltid ha maten redo när lilleman blir hungrig! Håller tummar och tår att det kommer fortsätta funka lite bra framöver! :-)

     

Var på BVC igår och nu mera väger vår lille kille 3840 gram och var 54,5 cm lång. Så växer det gör han allt så det knakar! :-)
Han gick egenom besiktingen utan större anmärkningar, lite torsk i munnen som vi nu penslar för att få bort annars inga konstigheter! :-)


Underbart höstväder

Nu har vi haft några riktigt fina dagar med sol och blå himmel. Det har dock varit ordentligt kallt och jag har behövt skrapa rutona var endaste dag! Hösten är bra fin egentligen, alla träden har lixom exploderat i de mest underbara färgerna! :-)

      
Thilda och Ludwig cyklar och kör traktor för fullt! :-)

       
Lekparken i Spångsholm är alltid lite poppis! :-)


     
Åka linbana vart en favorit för både Thilda och Ludwig!


Alicia 4 år! :-)

Grattis, Grattis, Grattis, Grattis, grattis, Grattis busunge!!!!!! :-)




Idag fyller lillfröken på Hjortrongränd 4 år. Helt sjukt va tiden går fort. :-)

Bara att inse att Alicia och Thilda inte är små längre! Tur jag har fått en ny liten bebis att sniffa på! :-)

På lördag väntas kalas hos Alicia, trevligt trevligt! Thilda har redan nu bestämt vad hon ska ha på sig och gett klara besked om hur håret ska se ut. Tur hon inte har en egen vilja också! :-)


Måndags morgon

Usch och fy för denna måndags morgon, idag går inget min väg! :-( Å till råga på allt fick jag skrapa rutorna på bilen, det tycker vi INTE om!!!! :-(

William har haft en riktigt dålig natt och inte alls velat sova. Han tycker det är mycket bättre när mamma eller pappa går runt, runt, runt i lägenheten med honom på armen. :-/
Nu sover han dock gott, men vad hjälper det mig??? Jag vill också sova!!!! :-)

Var nyss iväg och lämnade Thilda och Ludwig på dagis, så är i stort sett bara hemma igen och vänder innan det är dags att hämta mina troll igen. 3 timmar om dagen, 5 dagar i veckan SUGER!!!
Varför kan inte Mjölby kommun ha så man får välja om man vill ha 3 timmar x 5 dagar eller 3 dagar x 5 timmar??? Blir ett evigt åkande fram och tillbaka och dessutom typ ingen tid hemma emellan! Dumma regler! :-(

Blir nog en lugn dag idag, har inga planer alls. Frans jobbar till 17.00 tror jag. Så får väl bli det vanliga rejset, tvätta, bädda rent i alla sängarna, dammsuga, torka golvet, packa Thildas rum och laga mat! Vi får se hur mycket av min "att göra lista" jag hinner med innan William säger ifrån! :-)

Ikväll ska jag och Linda ut på powerwalk i spåret, utan barn och utan man! :-) Ska bli skönt med lite egen tid och få rensa huvudet lite! :-)

Nä bäst att sätta fart medans William fortfarande sover! Är lite halv krångligt att städa och fixa med honom på armen nämligen! :-)

Försov mig idag! :-(

Försov oss imorse, vet inte när det hände senast????.
Det har vart fall inte hänt sen vi fick barn. I och för sig var Thilda och Ludwig vakna vid 07.00. Men de satte sig framför tvn som två små ljus och sa inte ett pip. Så både jag och Frans somnade om. Vi vaknade inte förens William började gny vid 08,15. Åh då fick vi fart kan jag lova. :-)

Thilda och Ludwig skulle ju vara på kalas hos Ted klockan 10, och innan dess skulle frukost, dusch och paket inslagning hinnas med. :-)
Men skamden som ger sig, vi hann i tid till kalaset. Barnen busade som bara den och hade super kul och William var super snäll! :-)

   
Mina underbara älsklingar! :-)

     
En HEL sporthall till förfogande, måste vara varje barns dröm. massa bus och stoj!


Frans passade på att hjälpa granntanten med att putsa hennes fönster samt hämta in hennes post... och vips var han 500 kr rikare. Svarta pengar är alltid välkommet! :-)

Väl hemma igen från kalaset så hjälptes vi åt att fixa lunch, TACCOS! mums! :-)

   
Det är inte helt enkelt att äta taccos, men ungarna börjar få till det nu! :-)

Eftermiddagen ser just nu helt tom ut, finns massor vi borde göra men känner inte för att packa flyttlådor. :-(

Får se om man kan lura hit Linda och barnen en stund sen, så busungarna får leka av sig lite!

Ska även ge mig ut och städa volvon invändigt, MÅSTE verkligen göra det inga... inga fler undanflykter! Suck!







2 veckor som flög förbi!

Förstår inte vart tiden targit vägen. Känns som om William kom till oss igår samtidigt som det känns som han alltid funnits. Skumt det där! :-)

Vi har nu börjat återvända till vardagen efter 2 veckor i en bubbla. Frans har börjat jobba igen, Thilda och Ludwig är tillbaka på dagis och jag och William försöker hitta nån form av rutin kring amningen, vilket går sådär!

Tänkte passa på att uppdatera er lite om vad vi gjort de senaste 2 veckorna så här kommer massa fina bilder:


Tisdagen den 28 september 2010:

      
Min farmor & farfar kom på besök på förmiddagen. :-)


      
Var hemma hos Linda & c/o på fika. :-) Ludwig somnade dock på soffan! :-/

Onsdagen den 29 september 2010:

       
En massa myspys hela förmiddagen! :-)

    
Vi var barnvakt åt Emilia & Alicia idag, ungarna busade som bara den! :-)

 
Mor & son mys är det bästa som finns! :-)

Torsdagen den 30 september 2010:

     
Williams första bad avklarat. Han tyckte allt det var lite otäckt. :-)

   
Var på återbesök på BB-mottagningen idag, allt såg bra ut och William gick igenom besiktningen.

Fredagen den 1 oktober 2010:

     
Underbara Elin kom på besök på förmiddagen! Ludwig var eld och lågor när gudmor kom på besök!

     
Kristina, Hanna och Lova kom vid lunch, super trevligt! :-)

   
Thilda, Ludwig och Lova busade som bara den! :-)

   
En toppen dag med många skratt! :-)

Lördagen den 2 oktober 2010:
   
Lugn dag med ett fikabesök hos Irené i Mjölby.

Söndagen den 3 oktober 2010:

   
Händelserik dag med massa besök! :-)

     
Lenny, Ida och barnen var här och hälsade på, super kul! :-)

   
Kyrkbesök när Thilda skulle hämta sin bibel!

     
Vart bjudna på middag på Hjortrongränd, mycket mycket trevligt! :-)

   
Myspys hanns också med såklart! :-)

Måndagen den 4 oktober 2010:

   
Tillbringade större delen av dagen hemma hos bästaste Matilda! Vart bortskämda med både fika & lunch.

Tisdagen den 5 oktober 2010:

     
Besökte öppna förskolan i Motala hela förmiddagen. Alltid leka trevligt! :-)

   
Var barnvakt åt Emilia och Alicia en stund på eftermiddagen! :-)

Onsdagen den 6 oktober 2010:

     
Moster Madde var här och hälsade på idag! :-)

Torsdagen den 7 oktober 2010:

   
Hektisk dag med BVC-besök med Ludwig, bilbesiktning samt Lasses begravning.

Fredagen den 8 oktober 2010:

     
Allvaret började på riktigt idag när Frans började jobba. Tillbringade dagen hos mamma i Borensberg.
 
Hann även med att klippa Ludwig och Madde fixade till Thildas lugg! :-)

Lördagen den 9 oktober 2010:

   
Dagen tillbringades på Ikano-området.
   
Shopping, mat och glass! :-)





Jag hinner inte med

Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Hinner ALDRIG sitta vid datorn längre. Gör inget annat än att ammar känns det som. men men vi får väl rutiner på det också snart!

Ska försöka uppdaterar er med lite bilder från Williams 2 första veckor. Men det får bli kvällens göromål! :-)

Idag ska vi bege oss in till Ikano och shoppa lite. Måste köpa födelsedagspresent! :-) Syster yster ska möta upp oss i stan, alltid bra att kunna utnyttja familjen till gratis barnvakt! :-)

Imorgon ska Thilda och Ludwig på kalas hos Ted! :-) De ser de verkligen fram emot, så det ska bli kul! Får hoppas att presenten blir uppskattad bara. Är inte helt lätt att köpa presenter som funkar och blir uppskattade! :-)



Mammas fina killar! :-)


RSS 2.0